Cum facem

Scopul nostru este de a dezvolta tinerii ca oameni, nu ca elevi. Metoda noastră se concentrează mai degrabă pe dezvoltarea personală decât pe pregătirea pentru examene. Credem că astfel încurajăm dezvoltarea unor copii mai maturi, mai creativi și mai apți din punct de vedere social.

Îmbinăm cunoștințele și experimentul, distracția și creativitatea, noutatea și curiozitatea. Nimic nu îi motivează pe tineri mai mult decât atunci când descoperă sensul din spatele unui subiect interesant.

Abordăm concepte de viață sensibile și profunde pentru a-i pregăti pe tineri să facă față schimbării sau, mai bine, pentru a-i face să caute cu nerăbdare să se schimbe. Părerea noastră este că, în secolul 21, rolul și misiunea școlilor este de a dezvolta personalități puternice și de a construi încrederea în sine.

Pe măsură ce dinamica și cerințele pieței forței de muncă se schimbă, iar smartphone-urile și internetul transformă însuși modul în care tinerii procesează informația, cea mai importantă abilitate pe care un sistem de învățământ o poate transmite cursanților este capacitatea de a se motiva.